Nybegynner / sikkerhetskurs

Skyting er en inkluderende idrett, som passer for folk i alle aldre. Enten du vil bedrive det som en hobby eller idrett. Det er opp til deg selv. Vi har medlemmer fra 10 til 80 år! Vi har et godt sosialt miljø og vi har det gøy sammen. Vi har et flott skytebaneanlegg på Fuglemyr i Hurumsmarka.

Har du lyst å prøve pistolskyting er du hjertelig velkommen på kurs hos oss. Ingen erfaring eller forkunnskaper er nødvendig, da du lærer alt du trenger for å komme i gang på sikkerhetskursene vi arrangerer.

Kursene våre arrangeres med ujevne mellomrom alt etter antall interesserte, så meld deg på nå, slik at du er sikret en plass neste gang vi arrangerer (ca 2 ganger i året). Kurset løper over 9 timer + ca 1 times hjemmestudie. Kurset er delt i to deler. En teoridel, og en med skyting i praksis. Hovedfokus er våpenhåndtering og sikkerhet. Etter en bestått enkel eksamen og de obligatoriske treningene, vil kursbevis bli utdelt. 

Våpenlov og våpenforskriften setter krav til opplæring hvis du vil begynne å skyte med kruttvåpen som pistol og revolver. Både myndigheter og vi setter strenge krav til gode holdninger ifbm skyting og våpen. Hvis du vet at du ikke vil få våpentillatelse av politiet etter kurset på grunn av vandel, så er nok ikke denne idretten noe for deg.

Er du interessert eller har spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på styret@hurumssk.com, eller fyll inn og send skjemaet nedenfor.

Kontaktskjema