Skytekurs

Det vil i midten av mars bli satt i gang et nytt skytekurs for medlemmer i forbindelse med fellestreningene våre. Igjen er det Ulf og Yngvar som kommer til å være instruktører. Ulf og Yngvar er to engasjerte og svært dyktige skyttere. Ønsket om å bidra til å heve nivået på skyteferdighetene i klubben står sterkt hos begge to.

Målet er å kunne stille konkurransedyktige lag til NM i både bane og felt 2024, og det er vi enige om at er innenfor rekkevidde med mye trening og gode instruktører. Og gode instruktører har vi! Deltakelse er ikke en forpliktelse om å bli med til NM.

Skytekurset vil bli arrangert samtidig med fellestreningene våre fra og med ca midten av mars. Kurset starter kl 18.00 samtidig med den vanlige organiserte treningen.. Hovedskyteleder har ansvaret for lånevåpen, ammunisjon og standplass, og Ulf og Yngvar kjører treningsopplegget med skytterne våre som ønsker å delta. Skyttere som ikke ønsker å delta kan bruke banen samtidig, men følger takten til instruktørene.

Invitasjon er sendt på mail til alle medlemmer. Svar på mailen dersom du ønsker å delta på kurset. Skriv helst om det er .22LR eller 9mm du ønsker å skyte, slik at vi kan beregne mengden ammunisjon og antall lånevåpen som er nødvendig.

Styret har bestemt at deltakere på kurset kan kjøpe det som trengs av .22LR og 9mm for kurset til rabatterte priser. Ungdom får 100% rabatt og voksne får 50% rabatt. Dette gjelder altså kun deltakere på kurset.

Vi ønsker påmeldinger før 11/3. Vi ser på antall påmeldte før vi tar den endelige avgjørelsen om oppstart. Med så flinke instruktører og så gode betingelser håper vi at alle som har tid og anledning melder seg på! Har du ikke tid den første kursdagen, så er det anledning til å bli med senere, men si likevel fra at du ønsker å delta og fra hvilken dato.

Mvh Styret

Del artikkelen:

Flere nyheter